Середа, 08.05.2024, 08:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Автоматизація технологічних процесів

Категорії розділу
...
...
Пошук на сайті
Пошук в інтернеті
Цікаві факти
Форма входу
Карта відвідувачів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...
Яндекс цитирования Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Липень » 27 » Штучне освітлення рослин
16:02
Штучне освітлення рослин

1.7При правильному освітленні в приміщенні офісу , можна домогтися яскравості світла, для ваших рослин з вмиканням перемикача. Ви можете перехитрити матір-природу, якщо це буде необхідно протягом  усього року.

Полив, підживлення і штучне світло для рослини можна зробити такий же, як у природних,  умовах.

Використання штучного освітлення

Штучне освітлення для ваших рослин може бути організовано в будь-якому місці офісу - від кабінету, який отримує тільки ранкове сонце, до підвалу, що не отримує сонце взагалі. Скрізь можна встановити світильники і підтримувати освітленість, яка є досить хорошою для вирощування рослин. Насправді, садівники 

1.6

оновлювали старі підвали в теплиці за допомогою штучного освітлення. Внутрішнє освітлення навіть дозволить вам вирощувати тропічні рослини, забезпечуючи оптимальну освітленість і температуру.

Штучне світло є прекрасним для ніжних рослин, які не зовсім готові до цього періоду життя в саду на відкритому повітрі. Внутрішнє освітлення дозволить їм процвітати.

Потрібно скоротити кількість годин на день світла в зимовий період для тих рослин, які йдуть в латентному стані. Ці рослини звикли до того, що взимку менше світла.

Види штучного освітлення

Як правило, ви в змозі знайти освітлювальне обладнання в будь-якому магазині побутової начиння, в  інтернет - магазині, або спеціальних садових центрах. Там допоможуть вам дати додаткові поради щодо використання штучного освітлення. Вам потрібно придбати або холодні білі і тепло білі люмінесцентні лампи. Теплі і холодні відноситься до кольору світлових хвиль (червоний або синій), а не до кількості виробленого тепла, Спеціальні люмінесцентні лампи були розроблені спеціально для вирощування рослин у закритому приміщенні. Вони являють собою поєднання червоного і синього світла, який забезпечує все навколо, навіть зростання, яке заохочує цвітіння.

При використанні штучного світла, це дуже важливо, щоб ваші люмінесцентні лампи були чисті і без пилу. Замінити потрібно відразу, якщо згоріла лампа. Форма люмінесцентних ламп рівномірно проливає світло. Звичайно, ви можете весь ваш підвал оформити в якості рослинного саду, для цього вам потрібно придбати освітлення промислового типу - флуоресцентного. Є навіть системи освітлення з вбудованим таймером, за допомогою якого можна встановити час освітленості для ваших рослин. Це надзвичайно вигідно, тому, що включає світло і вимикаючи, в той же час кожен день імітує нормальний цикл росту, який може стимулювати здоровий ріст рослин.
1.4

У місцях, де флуоресцентний світильник може відрізняться від стильного декору, таких як фойє або кабінет, їх можна використовувати над великим листям рослин.

Проте, лампи розжарювання, використовувані як єдиного джерела світла для рослин, як правило, працюють не дуже добре. Вони є більш ефективними при використанні в поєднанні або з додатковим люмінесцентним освітленням.

Флуоресцентні лампи генерують більш ніж у шість разів кращий світ, що робить їх більш практичними для використання всередині приміщень. Металогалогенні і натрієві лампи прекрасно підходять для освітлення рослин на великих площах.Також звані «газорозрядні лампи високого тиску», які дають біле світіння не може бути застосовано для стандартних будинків, але найкраще для освітлення відкритих просторів, як залів і атріумів, а також теплиці.

1.2

Останнім часом отримую популярність для штучного освітлення рослин світлодіодні джерела світло а, світлодіодні лампи і світлодіодні стрічки . Вони більш економні, ніж люмінесцентні лампи, низьке тепловиділення, що дає можливість більш ближче розташовувати їх до рослин.

Якщо ви турбуєтеся, що не в змозі достатньо забезпечити штучне світло для світлолюбних рослин, є можливість використання відображають поверхні, щоб максимізувати світло для ваших рослин.Біла фарба або алюмінієва фольга є ефективними і складають основу цього методу. Деякі люмінесцентні лампи оснащені автономними відбивачами. Порцелянові покриття відбивачів ламп не вимагають мінімального обслуговування. Тримайте відбивачі чистими і вільними від іржі і пилу . 

Розташування штучного освітлення

1.1

При правильному освітленні, ви можете помістити свої насадження практично в будь-якому місці. У старій етажерці дві 20-ватні люмінесцентні світильники можна розмістити всередині полки у верхній частині. Ви навіть можете змонтувати дві лампи люмінесцентного світильника на нижній полиці кухонного шафи і поставте зростаючі рослин під ним. Є багато місць, навколо де ви можете перетворити в сад рослин.

Як тільки ви знайдете місце для ваших рослин в приміщенні і встановіть світильники, ви повинні будете дізнатися, скільки світла вимагають рослини для інтенсивного зростання. Вид рослин буде визначати відстань від джерела світла і тривалості часу перебування під ним.

Установка штучного освітлення

У той час як початківець садівник може зіткнутися, в період проб і помилок, при розміщенні своїх рослин під джерелами світла, існує кілька загальних порад, які можуть виявитися корисними.

Довжина ваших люмінесцентних ламп повинна відповідати довжині вашого саду. Гарне емпіричне правило полягає в наданні 20 ват світла на 30 квадратних сантиметрів.

1.5

Людське око погано розбирався в інтенсивності світла, що робить його неможливим виміряти точну кількість світла, необхідне вашим рослинам з першого погляду. Деякі ознаки того, що ви не забезпечуючи достатньо світла, включають блідо-зелену або жовте листя відсутність зростання і дрібні листи. Також дуже корисні люксметри, які можна купити в домашніх і садових центрах.

Флуоресцентні лампи яскравіше в центрі, ніж на кінцях трубки. Таким чином, кращі і самі яскраві місця світла, для високих рослин, знаходиться безпосередньо по центрі трубки.

Більшість рослин повинні бути розташовані від кінчиків рослин до джерела світла на 15 до 30 сантиметрів. Інтенсивність штучного освітлення швидко падає в міру віддалення від джерела світла.

1.3

Спочатку, спробуйте вирощувати рослини, які не перевищуватимуть 30 сантиметрів у висоту; високим рослинам може знадобитися додаткове легке кріплення.

Якщо ви маєте намір вирощувати більш високі рослини всередині приміщення, необхідно розглянути питання про використання люмінесцентних ламп у світильниках, які будуть спрямованих на нижнє листя рослин. Крім того, люмінесцентні лампи встановлені вертикально створюють більшу бічне освітлення.

Рослини для штучного освітлення

Нарешті, є кілька видів відомих рослин, які надзвичайно добре ростуть в умовах флуоресцентного освітлення. Початківці можуть спробувати деякі з них, щоб отримати навички догляду при штучному освітленні. Деякі чудові рослин, щоб спробувати: шведський плющ, кущ базиліка і колеус. Великі квітучі рослини: африканські фіалки, воскові бегонії.

Більш досвідчені садівники будуть мати великі результати вирощування орхідей, африканських фіалок в місцях з штучним освітленням.

 
Категорія: Технології | Переглядів: 1772 | Додав: Лідер | Теги: світлодіодні лампи, освітлення рослин, світлодіоди, Світлодіодні світильники.
 Всё о строительстве, ремонте дома и квартиры
Перевести сайт
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Радіо онлайн
Слушать радио Тільки Українське онлайн
Хмаринка тегів
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сьогодні
Все для життя
Інтересні новини

Copyright MyCorp © 2024