Четвер, 09.05.2024, 00:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Автоматизація технологічних процесів

Категорії розділу
...
...
Пошук на сайті
Пошук в інтернеті
Цікаві факти
Форма входу
Карта відвідувачів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
...
Яндекс цитирования Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Липень » 22 » Застосування світлодіодних світильників
20:37
Застосування світлодіодних світильників

cvet1Світлодіодні світильники це конструктивно завершенні пристрої освітлення, в яких використовуються світлодіодні лампи або стрічки . Випускається дуже велика різноманітність світлодіодних світильників для різних цілей.

Є інсталяційні світильники, які застосовуються для освітлення інтер'єрів, у виставкових залах - спрямованого світла, тротуарні для освітлення доріжок. Виготовляють конструктивно завершенні світильники - настільні лампи, прожектора в яких вбудовані блоки живлення і підключаються безпосередньо на 220 вольт. Світильники на світлодіодах вживають дуже малу потужність.

cvet2Світлодіодні світильника не тільки вигідні економічно, але вони найбільш підходять для зору людини. При світлодіодному освітленні відсутня пульсація світла, не втомлюєть око, так як спектр світла світлодіодів збігається зі світлом сонця. У виробництві світлодіодів застосовуються екологічно безпечні матеріали.

У світлодіодних світильниках великої потужності використовується технологія COB  (Chip On Board ) . Основою є плата з теплопровідного матеріалу на якій розміщено велику кількість SMD - світлодіодів, що дають великий направлений світловий потік. У підсумку виходить компактна конструкція світлодіодного світильника. За рахунок теплопроводного матеріалу плати відбувається охолодження світильника, що призводить до збільшення терміну служби.

LED-світильники можна використовувати, як освітлення, не тільки в офісах, але і для дизайну інтер'єрів будинків та квартир, в якості вуличного освітлення для доріжок і тротуарів, на виробництві, торгівлі для вітринного освітлення, та в  нічних клубах

 

 

 

Категорія: Як це зроблено | Переглядів: 846 | Додав: Лідер | Теги: Світлодіодні світильники
 Всё о строительстве, ремонте дома и квартиры
Перевести сайт
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Радіо онлайн
Слушать радио Тільки Українське онлайн
Хмаринка тегів
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сьогодні
Все для життя
Інтересні новини

Copyright MyCorp © 2024