Середа, 08.05.2024, 22:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Автоматизація технологічних процесів

Категорії розділу
...
...
Пошук на сайті
Пошук в інтернеті
Цікаві факти
Форма входу
Карта відвідувачів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...
Яндекс цитирования Яндекс.Метрика

Головна » 2016 » Листопад » 17

Зерноелеватори використовуються для зберігання зерна в вентиляційних бункерах протягом тривалого періоду та по необхідності очистки і висушування зернової маси. для висушування використовуються шахтні та модульні зерносушарки вітчизняних і зарубіжних виробників. Комплектація зерноелеватора технологічним обладнанням залежить від неохідної кількості ємностей для зберігання зерна (бункерів - силосів) та наявної інфраструктури (автошляхи, ж. д. транспорт). Представлена технологічна схема (рис 1) передбачає тільки автомобільне завантаження і вивантаження зерна та необхідне технологічне обладнання для роботи найпростішого зерноелеватора з одним силосом.

Переміщення (рис. 1) зернової маси на зерноелеваторі залежить від вологості та зас ... Читати далі »

Категория: Технології | Просмотров: 2078 | Добавил: Лідер | Дата: 17.11.2016

Система плавного пуску використовується для пуску приводів технологічного обладнання зернотоку  щоб  зменшити пусковий струм електродвигунів. Розглянемо роботу цієї системи на прикладі семи керування завантажувальною норією.(див. технологічну схему).

Передбачається робота норії в автоматичному і ручному режимі, які задаються перемикачем «SA». Ручний режим використовуються для перевірки роботи норії під час налагодження, або інших дій. Для цього використовуються кнопковий пост«SB2», який розміщується безпосередньо біля електродвигуна. Кнопка «SB1» використовується в нижній части ... Читати далі »

Категория: Технології | Просмотров: 1108 | Добавил: Лідер | Дата: 17.11.2016

В букерах зерна на зерноелеваторі для автоматичного розвантаження і переміщення зернової маси по технологічних маршрутах  (див. технологічну схему) використовуються заслінки, що приводяться в дію за допомогою електродвигуна з редуктором.

Розглянемо як здійснюється автоматичне керування електродвигуном М2 заслінки. Керування ним здійснюється в автоматичному режимі по команді контролера та в ручному режимі. Режими роботи встановлюються перемикачем SА.

В положенні «Р» перемикача SА здійснюється ручний режим за допомогою кнопкового поста SВ3, який розміщується безпо ... Читати далі »

Категория: Технології | Просмотров: 1117 | Добавил: Лідер | Дата: 17.11.2016

Для вентиляції зернової маси в бункерах  (див. технологічну схему) елеватора під час тривалого зберігання  використовуються вентилятор з електродвигуном М 4 ( керування рештою вентиляторів аналогічне).

Режими роботи задаються перемикачем SА3. В ручному режимі керування електродвигунами вентиляторів здійснюється за допомогою кнопок SВ4.1 і SВ4.2., які розміщені поряд з електродвигуном.

В автоматичному режимі перемикач встановлюється в положення «А». При цьому подається сигнал на контроле ... Читати далі »

Категория: Технології | Просмотров: 906 | Добавил: Лідер | Дата: 17.11.2016

 Всё о строительстве, ремонте дома и квартиры script type="text/javascript" src="//yandex.st/share/share.js" charset="utf-8">
Перевести сайт
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Радіо онлайн
Слушать радио Тільки Українське онлайн
Хмаринка тегів
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сьогодні
Все для життя
Інтересні новини

Copyright MyCorp © 2024